Espanjan maajoukkuekärki Álvaro Morata, 25, on pelannut Chelsean paidassa jo kymmenen ottelua perätysten ilman maalia.

Lontoolaisseura maksoi Moratasta 70 miljoonaa puntaa viime kesänä. Miehen kausi alkoi vahvasti, mutta viime aikoina ruuti on ollut märkää – osittain puolikuntoisuuden takia. Chelsean entisen kärkipelaajan Andri Ševtšenkon mielestä Moratan on tehtävä töitä viimeistelynsä kanssa.

– Olen nähnyt häntä paljon. Hänellä on ollut paljon paikkoja. Mielestäni viimeistelyn on parannuttava, kun on paikkoja, toteaa Ševtšenko.

[readmore from=Alvaro-Morata]

– Se on hyvä asia, kun kärkipelaajalla on paikkoja. Se on erittäin positiivinen asia. Sitä tarvitaan maalien tekemiseen ja joukkueen auttamiseksi voittoon.

Aikoinaan Euroopan kuumimpien maalintekijöiden joukkoon lukeutuneella Ševtšenkollakin oli ajoittain vaikeata Chelseassa. Hän vietti Stamford Bridgellä kolme vuotta.

Myös Chelsean managerin Antonio Conten ympärillä on riittänyt puhetta, mutta Ševtšenkon mielestä italialainen tekee fantastista työtä.

– Tämä on vaikea jakso Chelsealle, mutta heillä on edelleen mahdollisuus selviytyä Mestarien liigan seuraavaan vaiheeseen. Ottelupari Barcelonaa vastaan on yhä auki.

Lähde: Goal