Suomessa taivastellaan, kun vaikkapa jääkiekon MM-kisojen yhteydessä tv-asiantuntijalle maksetaan 10 000 euron korvaus. Se on ihan karkkirahaa Venäjän MM-kisojen rinnalla.

The Times kertoo, että José Mourinho on lupautunut venäläisen Russia Today (RT) -televisiokanavan asiantuntijaksi viiden päivän ajaksi. Lehden mukaan Mourinhon korvaus on yli miljoona puntaa (noin 1,15 miljoonaa euroa). Se tekee yli 200 000 euroa päivässä. RT on osittain Venäjän valtion rahoittama.

Mourinho on lupautunut toimimaan RT:n asiantuntijana kisojen avausviikon ajan. Hän asuu tuon ajan Moskovassa, tuskin ihan halvassa hotellissa.

Kiusallisiakin hetkiä voi olla luvassa, sillä RT:n asiantuntijana toimii myös entinen Manchester United -maalivahti Peter Schmeichel. Näin Schmeichel kommentoi Mourinhon Unitedin pelaamista Liverpoolia vastaan.

– Se oli todella tylsää. Manchester Unitedin pitäisi yrittää voittaa jokainen ottelu. Seuran tyylin ja brändin pitäisi olla niin arvostettuja, että he yrittäisivät voittaa jokaisen ottelun.