Paris Saint Germainin Dani Alvesia on huhuttu uransa aikana Valioliigaan useaan otteeseen. Hän itse kertoi, että vuonna 2006 siirto Liverpooliin oli erittäin lähellä ja myös Chelsean sekä Manchester Cityn kerrotaan tavoitelleen häntä.

Viimeisimpänä huhuissa esiintyi Man City, jota valmentaa Alvesille Barcelona-vuosilta tuttu Pep Guardiola. Brasilialaispuolustaja kertoi FourFourTwolle, miksi hän viime kesänä lopulta valitsi siirtyä PSG:n riveihin. Tämän jälkeen hän myös paljasti, että edelleen haluaisi joskus pelata Englannissa.

– Minulla on paljon ystäviä PSG:ssä ja kumppanini on asunut Pariisissa ja hän rakastaa kaupunkia. Pidän myös seurasta ja sen halusta kehittyä suuremmaksi. Päätöksessäni oli siis kyse useasta asiasta. Olin tietenkin myös innoissaan ajatuksesta työskennellä Guardiolan kanssa jälleen. Tiesin, mitä hän on antanut minulle ja voisi antaa uudestaan, Alves kertoi.

– Lopulta Pariisin valitsemisessa oli enemmän järkeä Manchesteriin verrattuna, mutta en peitä ihailuani Guardiolaa kohtaan tai haluani pelata Valioliigassa tulevaisuudessa.

– Kyllä, minulla on edelleen halu [pelata Valioliigassa], mutta en tiedä tuleeko se tapahtumaan vielä.