Entinen valioliigapuolustaja Danny Mills sanoo, että hän pelaisi mieluummin José Mourinhon luotsaamassa joukkueessa kuin Jürgen Kloppin joukkueessa.

Mills perustelee valintaansa Mourinhon ihmisjohtamistaidoilla ja sillä, että hän itse sopisi puolustavaa pelitapaa suosivaan joukkueeseen paremmin.

Mourinhon Manchester United ja Kloppin Liverpool iskevät yhteen Valioliigan huippuottelussa tulevana viikonloppuna.

– Pelaisin mieluummin Mourinhon alaisuudessa. Tiedän, että hän aiheuttaa paljon ongelmia, mutta Joséssa vain on jotakin, muun muassa Manchester Cityä pelaajauransa aikana edustanut Mills kommentoi Premier League Daily -ohjelmassa.

– Ehkä ei tällä viime kaudella tai hänen viimeisellä kaudellaan Chelseassa, mutta ehdottomasti niillä ensimmäisillä kausilla. Kyse on tavasta, jolla hän johti ihmisiä silloin ja hoiti asioita. Hän on taktisesti ovela, valmis tekemään muutoksia ja tukemaan pelaajiaan, hän jatkaa.

– Hän on todennäköisesti puolustavampi, mikä olisi sopinut minulle. Mutta Joséssa vain on jotakin. Tiedän, että hän pöyhkeilee olevansa ”Special One”. Olemme kaikki käyneet sen ruljanssin läpi monta kertaa.

Millsiltä kysyttiin sen jälkeen, miksi hän päätti sivuuttaa Kloppin.

– Hän ei tee paljon töitä puolustuksen kanssa, mikä turhauttaisi minua hieman. Tai hän ei ainakaan vaikuta siltä. Kyse on henkilökohtaisesta mieltymyksestä – tiedän hieman enemmän Mourinhosta kuin Kloppista ja tämän tavoista. Jürgen Klopp on varmasti fantastinen manageri, ja jos hän pitää sinusta, se kaikki innostus on tukenasi. Mutta jos kyse olisi henkilökohtaisesta mieltymyksestä, valitsisin silti Mourinhon.

Lähde: Sky Sports