Chileläisestä Alexis Sánchezista tuli pitkän väännön ja huhuilun jälkeen tammikuun siirtoikkunan kohutuin siirto Valioliigan sisällä. Sánchez oli ollut vuosien ajan Arsenalin kantava voima, mutta Manchester United värväsi taiturin riveihinsä – ja teki hänestä yhden sarjan parhaiten palkatuimmista pelaajista.

Aloitus Unitedissa ei ole kuitenkaan ollut odotetunlaista ilotulitusta, vaan Sánchez on ollut ajoittain kuin varjo parhaimmastaan. Kymmenessä ensimmäisessä pelissään hän on tehnyt vain yhden maalin, ja senkin rangaistuspotkusta. Viikonlopun FA Cupin ottelussa Sánchez sai tyytyä jopa paikkaan vaihtopenkillä.

[readmore from=Alexis-Sanchez]

Sánchez on parhaillaan Chilen maajoukkueen mukana Ruotsissa, sillä Chile kohtaa viikonvaihteen molemmin puolin harjoituspeleissä Ruotsin ja Tanskan. 29-vuotias maajoukkueen kantava voima oli alun perin aikeissa jättäytyä maaottelutehtävistä sivuun levon tarpeen takia, mutta maajoukkueen kapteeni, Manchester City -vahti Claudio Bravo puhui Sánchezin ympäri.

Nyt Sánchez julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa oli paljonpuhuva kuvateksti:

– Tiedän, että olet väsynyt. Tiedän, että olet psyykkisesti ja henkisesti uupunut. Sinun täytyy kuitenkin hymyillä ja jatkaa, Sánchez kirjoitti.

Chileläisviestimille Sánchez kuvaili tuntemuksiaan Sky Sportsin mukaan näin:

– Seuranvaihto tapahtui hyvin äkkiä. Se oli ensimmäinen kerta, kun vaihdoin seuraa tammikuussa, mutta on elämässäni tapahtunut paljon muitakin vaikeita asioita.

– Olen itsekriittinen ihminen ja odotin itseltäni enemmän. Kun siirryin Unitediin, oli vaikeaa muuttaa kaikkea niin nopeasti. Epäröin jopa Ruotsiin lähtöä.