Valioliigakauden aikana eniten nollapelejä nimiinsä saanut maalivahti palkitaan Golden Glovella. Kaudesta 2004-2005 saakka jaetun palkinnon ovat useimmin napanneet Arsenalia nykyisin edustava Petr Čech, sekä West Hamin kirjoilla oleva Joe Hart. Kummankin kaapista löytyy neljä kultahanskaa.

Tällä kaudella Čech ei tule palkintoa saamaan, vaikka siihen toki teoreettiset mahdollisuudet edelleen ovat. Hartin nollapelien määrä ei löydy kärkipään listoilta. Kaikkein todennäköisin osoite käsineelle löytyy Manchesterista: Unitedin David de Gealla on tilillään 15 puhdasta peliä, Cityn Edersonilla vain yksi vähemmän.

Kaukana palkinnosta eivät näppeineen ole myöskään pääkaupungissa työtään tekevät Thibaut Courtois ja Hugo Lloris. Sekä Chelsean että Tottenhamin ykköstorjujalla on kasassa 14 nollapelliä.

16 pidettyä nollaa on usein riittänyt palkintoon; sillä määrällä sen vei viime kaudella Courtois, sitä edeltävällä Čech. Sama määrä oikeutti palkintoon myös kaudella 2103-2014, jolloin sen jakoivat Arsenalin (nyttemmin Juventuksen) Wojciech Szczesny ja Čech.

Lähteet: Manchester United, Premier League