Erotuomariekspertti Keith Hackett katsoo, että Tottenhamin pelaajista jopa kaksi olisi pitänyt ajaa suoralla punaisella kortilla ulos sunnuntain ottelussa Chelseaa vastaan.

You Are The Ref -sivuston vakituiseen toimituskuntaan nykyisin kuuluva, entinen aktiivierotuomari sanoo että mikäli videotarkitukset olisivat olleet käytössä, olisi sekä Erik Lamelan että Jan Verthongenin peli päättynyt kesken.

Stamford Bridgellä oikeutta jakanut Andre Marriner olisi Hackettin mukaan varmasti nostanut punakortin Lamelalle tämän Cesc Fàbregasiin kohdistuneesta rikkeestä – samoin kuin Verthongenin osumasta Eden Hazardiin. Marrinerin olisi vain pitänyt nähdä sama, minkä esimerkiksi televisiosta ottelua katsoneet.

– Hän ei kuitenkaan nyt hoitanut näitä tilanteita oikein. Olen varma, että mikäli videotarkistus olisi ollut käytössä, Tottenham olisi pelannut ottelun loppuun yhdeksällä miehellä.

– Emme koskaan saa tietää, miten se olisi vaikuttanut lopputulokseen. Tottenham oli todella onnekas, koska tilanteita ei nähty tarkasti.

Lähde: Telegraph