Hollantilaislaituri Arjen Robben olisi Chelsean sijasta siirtynyt Manchester Unitediin vuonna 2004, mikäli silloinen manageri Sir Alex Ferguson olisi tarjonnut hänelle sopimusta illallispöydässä.

PSV Eindhovenia tuolloin edustanut Robben oli jo pitkään ollut Unitedin kiinnostuksen kohteena. Hän kävi jopa Manchesterissa tutustumassa Unitedin harjoituskeskukseen ja kävi illallisella Fergusonin kanssa.

– Minulla oli erittäin hyvä keskustelu (Fergusonin kanssa) illallisella Manchesterissa. Puhuimme jalkapallosta ja elämästä. Menin myös katsomaan harjoituskeskusta, ja kaikki näytti hyvältä, 34-vuotias Robben sanoo FourFourTwo-lehden haastattelussa.

– Mutta sitten palasin PSV:hen, eikä mitään tapahtunut. Ei ollut todellista yhteydenottoa, eikä sopimusta syntynyt. PSV neuvotteli silloin myös Chelsean kanssa, joten ehkä he tarjosivat PSV:lle enemmän rahaa? En tosiaankaan tiedä, hän lisää.

– Puhuin Chelsean kanssa ja pidin heidän suunnitelmistaan. Meillä oli yksi tapaaminen, ja kaikki tehtiin varsin nopeasti. Jos Manchester United olisi tarjonnut minulle sopimusta heti tapaamisen jälkeen, olisin siirtynyt sinne, mutta sitä ei tapahtunut, enkä kadu mitään.

Robben pääsi juhlimaan Stamford Bridgellä kahden liigamestaruuden lisäksi FA Cupin ja Liigacupin voittoa.