Arsenalin manageri Arsène Wenger vihjaa, että Petr Čech saatetaan nähdä Tykkimiesten tolppien välissä Eurooppa-liigan torstai-illan puolivälieräottelussa TsSKA Moskovaa vastaan.

Ranskalainen on aikaisemmin todennut, että David Ospina nähdään Arsenalin maalilla koko kilpailun ajan.

Čechiltä jäi Valioliigan viime sunnuntain Stoke-ottelu väliin nivusvamman takia, mutta hän oli mukana keskiviikon harjoituksissa. Wenger ei suostunut kertomaan kamppailun aattopäivänä, kumpi maalivahdeista aloittaa.

– Näette sen huomenna, manageri vastasi.

Wenger on aiemmilla kerroilla tehnyt hyvissä ajoin selväksi, että kolumbialainen kantaa torjuntavastuun cup-peleissä.

Eurooppa-liiga tarjoaa kuitenkin Arsenalille ainoan mahdollisuuden pokaaliin ja ensi kauden Mestarien liigaan, joten ykkösvahti Čechin heittäminen kentälle saattaa olla houkutteleva vaihtoehto.

Wengerin mukaan kärkipelaaja Alexandre Lacazette on valmis avauskokoonpanoon polvileikkauksensa jäljiltä. Mies tuli vaihdosta kentälle Stokea vastaan.

Lacazette oli sivussa Milania vastaan, jolloin Danny Welbeck sai vastuuta. Tammikuussa hankittu Pierre-Emerick Aubameyang ei ole edustuskelpoinen.

– Lacazette on valmis aloittamaan, kyllä. En ole vielä päättänyt, aloittaako hän vai ei, mutta hän on käytettävissä ja valmis aloittamaan.

Arsenalin kokoonpanosta puuttuu ainoastaan pitkäaikaistoipilas Santi Cazorla.

Lähde: ESPN FC