Southampton-legenda Matt Le Tissier ”yllättyisi”, jos Huddersfield nappaisi vielä yhdenkin pisteen tällä kaudella Valioliigassa. Joukkue on tällä hetkellä kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Entinen huippupelaaja antoi lausuntonsa viikonlopun Everton-ottelun jälkeen. Huddersfield hävisi kotonaan 0–2 eikä kyennyt antamaan juurikaan painetta Sam Allardycen miehistölle.

– Olisin yllättynyt (jos he saisivat vielä pisteitä), koska heidän kohtaamansa Everton ei ollut erityisen hyvä. He hädin tuskin aiheuttivat näille uhkaa koko 90 minuutin ajan, Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Le Tissier kommentoi.

– Ensimmäisellä puoliajalla (Rajiv) van La Parralla oli yksi paikka, josta hän laukoi yli maalin, mutta en muista, että (Jordan) Pickford olisi joutunut tekemään yhtään kunnon torjuntaa koko 90 minuutin aikana.

– He kohtaavat kolmessa viimeisessä pelissään joukkueita (Manchester City, Chelsea ja Arsenal), jotka ovat paljon Evertonia laadukkaampia.

Suuressa putoamisvaarassa oleva Huddersfield on tehnyt tämän kauden liigaotteluissa vain 27 maalia. Ilman osumia joukkue on jäänyt peräti 19 pelissä.

– Sen näkee, kuinka paljon yritystä jokaisessa pelissä käytetään. Se kertoo minulle siitä, että keskikentältä puuttuu yksinkertaisesti luovuutta.

Le Tissierin mukaan esimerkiksi kauden hyvin aloittanut Aaron Mooy on kadonnut täysin kuvasta viime aikoina.

Lähde: Huddersfield Daily Examiner