Liverpoolin entiset pelaajat Danny Murphy ja Craig Bellamy uskovat, että Jürgen Kloppin suojatit voittavat Mestarien liigan.

Liverpool kaatoi välierävaiheessa Roman yhteismaalein 7–6 ja eteni 26. toukokuuta Kiovassa pelattavaan loppuotteluun Real Madridin vastustajaksi.

– Yritän vähätellä sitä, mutta heillä on hemmetinmoinen mahdollisuus, Murphy sanoi Sky Sportsin The Debate -ohjelmassa.

Murphyn mukaan Liverpoolille avautuu paljon paikkoja madridilaisia vastaan. Hän uskoo, että joukkue olisi valinnut vastustajakseen juuri madridilaiset, jos valinta olisi tehty Real Madridin tai Bayern Münchenin välillä.

– Mielestäni niin oli tarkoitettu. Tässä Liverpoolin joukkueessa ja sen pelitavassa on jotakin erityistä. Madridin esitys Tottenhamia vastaan on edelleen päässäni. He eivät kyenneet hallitsemaan sitä energiaa, jolla Spurs pelasi – juoksijoiden vahvuutta.

Bellamy on samaa mieltä Zinédine Zidanen miehistön heikkouksista. Hänen mielestään Real Madrid ei ole enää yhtä hyvä joukkue kuin pari-kolme vuotta sitten.

– Näin heidän pelaavan Juventusta vastaan, ja taktisesti he ovat niin haavoittuvia. Madridin pelitapa sopii Liverpoolille.