Southampton otti eilen vierasvoiton Swanseasta, ja on sen turvin erittäin todennäköisesti pitämässä paikkansa Valioliigassa.

Manolo Gabbiadinin 72. minuutilla iskemä osuma jäi ottelun ainoaksi, ja isäntäjoukkue putoamisviivan alapuolelle. Italialainen vaihdettiin kentälle vain neljää minuuttia ennen maalin syntyä.

Ennen viimeistä ottelukierrosta Southampton on edelleen vain kolme pistettä Swansean yläpuolella, mutta joukkueiden maalisuhteessa on merkittävä ero; yhdeksän osumaa. Walesilaiset tarvitsisivat sekä runsasmaalisen voiton itselleen (vastustajana Stoke), että Saintsin tappion rumin lukemin. Mark Hughes muistuttaa kuitenkin, keitä vastaan hänen joukkueensa ensi sunnuntaina pelaa.

– On totta, että meillä on pieni turvaväli nyt, mutta pelaamme Manchester Cityä vastaan. Ja jos tässä liigassa on yksi joukkue, joka pystyy tekemään paljon maaleja, se on juuri City.

Manageri väittikin, ettei joukkue vielä eilen juhlinut paikkaa Valioliigassa.

– Tuuletuksia ei pidä tulkita väärin; emme juhlineet säilymistä. Nähdyt juhlinta oli vain tunteiden osoittamista tärkeän ottelun jälkeen. Teimme tarvittavan tässä vaiheessa, mutta koko työ ei ole vielä valmis.

Lähde: The Guardian