Englannin maajoukkueen entinen maalivahti Paul Robinson pitää Manchester Cityn manageria suurimpana Pep Guardiolaa syyllisenä siihen, että Joe Hartin ura on kääntynyt laskuun.

West Hamissa tätä nykyä pelaavan Hartin nimeä ei löytynyt listalta, kun päävalmentaja Gareth Southgate nimesi keskiviikkona Englannin MM-kisajoukkueen.

[readmore from=Joe-Hart]

City on lainannut Hartin muualle niiden kahden kauden aikana, kun Guardiola on ollut managerina. Robinsonin mielestä juuri Guardiolan kohtelu on ollut syynä 31-vuotiaan englantilaisvahdin vaikeuksiin.

– Mielestäni hän on (menettänyt itseluottamuksensa). Minäkin kävin saman asian läpi urani aikana, Robinson sanoo talkSPORTin haastattelussa.

– Koin saman Tottenhamissa; Juande Ramos tuli sisään. Hänellä oli jo valmiit ajatukset minusta, eikä hän halunnut minua sinne. Maalivahtina haluaa tuntea olevansa numero 1 – haluaa tuntea luottamuksen ja oman roolin joukkueessa.

– Tiedän, että Joe on sellainen. Hänen oli pakko lähteä lainalle ja katsoa muita vaihtoehtoja. Sivuun jääminen Manchester Cityssä on satuttanut häntä. Siitä ei ole epäilyksen häivääkään, sen on täytynyt satuttaa häntä.