Arsène Wengerin 22 vuotta kestänyt aikakausi Arsenalin managerina on päättynyt. Ranskalaislegendan seuraavasta työpaikasta ei ole vielä tietoa, mutta sen verran Wenger on paljastanut, että eläkkeelle hän ei mieli. Uusien kuvioiden on tarkoitus olla tiedossa viimeistään MM-kisojen alkaessa 14. kesäkuuta.

Eräät huhut ovat vieneet 68-vuotiasta Wengeriä Ranskaan Paris Saint-Germainin uudeksi urheilutoimenjohtajaksi. Näille huhuille PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi pani kuitenkin L’Equipen haastattelussa pisteen.

[readmore from=Arsene-Wenger]

– En tiedä, mitä Wenger aikoo tehdä, mutta tarjouksia hänellä tulee riittämään. Tällä hetkellä PSG:n urheilutoimenjohtaja on Antero Henrique, joka myös jatkaa tehtävässään, Al-Khelaifi totesi.

Qatarilaisliikemies kertoo samalla, että valmentajalegenda on hänen hyvä ystävänsä. Al-Khelaifi sai myös Wengeriltä neuvoja PSG:n ostamista harkitessaan.

– Wenger on läheinen ystäväni. Ihailen ja kunnioitan häntä ja hänen saavutuksiaan suuresti.

– Hän on suuri mies. Wenger oli myös yksi ensimmäisistä ihmisistä, jonka kanssa juttelin seuraa ostaessani. Hän sanoi minulle jotain, mitä en ikinä unohda: ”Sinä ostat timantin, jota leikataan ja kiillotetaan”, Al-Khelaifi muistelee.

Lähde: Sky Sports