West Ham -kannattajien suosiossa oleva, loppukaudesta näiden joukossa lehtereilläkin nähty toppari James Collins sai tietää viikonloppuna uransa seurassa päättyneen.

Julkisuuteen levisi tieto, jonka mukaan West Ham olisi tiedottanut pitkäaikaista pelaajaansa aiheesta tylysti sähköpostitse. Seura luonnollisesti kiirehti kertomaan, ettei näin ollut, vaan että ainoastaan vahvistus asiasta oltiin lähetetty kyseisellä tavalla.

Nyt esiin on astunut pelaajauransa jo päättänyt Matthew Etherington, joka edusti Hammersia aikanaan kuuden vuoden ajan. Entinen keskikenttämies sanoo tietävänsä varmasti, että tieto Collinsin lähdöstä toimitettiin tälle nololla tyylillä.

– Tunnen Jamesin hyvin, ja voin kertoa hänen olevan todella pettynyt tapaan, jolla West Ham hoiti asian.

Yli 200 kertaa itä-lontoolaisten paitaa otteluissa kantanut puolustaja ei siis suosiostaan huolimatta esimerkiksi saa testimonial-ottelua, vaan joutuu poistumaan vähin äänin.

– Hän on ollut seurassa pitkään, ja todella rakastaa sitä. Jamesin vaimo on kotoisin West Hamin alueelta, ja perheen lapset ovat kasvaneet siellä. Työsuhteen päättymisen tapa jättää tietenkin vähän kitkerän maun, mutta uskon, ettei hänen suhteensa seuraan muutu.

Lähde: Talksport