Arsenal hakee vahvistusta ja vaihtoehtoja puolustuspelaamiseensa. Esillä viime päivinä olleet nimet tulevat Sveitsistä ja Turkista, seuratasolla Juventuksesta ja Freiburgista.

Oikeana puolustajana pelaavan, kokeneen Stephan Lichtsteinerin sanotaan jo neuvotelleen seuran kanssa – 34-vuotiaan sveitsiläisen sopimus Juventuksen kanssa päättyi menneeseen kauteen, joten tämä olisi saatavilla ilman siirtokorvausta. Héctor Bellerínin pelitaakkaa helpottamaan moninkertainen Italian mestari oliskin varmasti omiaan.

Toinen nimi, joka on liitetty Arsenaliin jo jonkin aikaa, on Freiburgin puolustaja Çağlar Söyüncü, joka vahvisti kiinnostuksen kotimaansa mediassa.

– Arsenal on Englannin tärkeimpiä seuroja, ja tiedän heidän kiinnostuksestaan. Mitään ei olla vielä sovittu valmiiksi, mutta keskustelut jatkuvat maajoukkueleirityksen jälkeen.

22-vuotias toppari on parhaillaan Turkin kisajoukkueen mukana. Joukkue pelaa harjoitusottelut Irania, Tunisiaa ja Venäjää vastaan ennen varsinaisen turnauksen alkua. Näistä viimeinen 5. kesäkuuta.

Lähde: Mail