Italian kolmannelle sarjatasolle noussut Rimini FC tarjoaa Liverpoolin maalivahdille Loris Kariusille mahdollisuutta ”itseluottamuksen uudelleen löytämiseen”.

Saksalainen sortui kahteen pahaan virheeseen, kun punapaidat hävisivät Real Madridille 1–3 Mestarien liigan loppuottelussa viime lauantaina Kiovassa.

Riminin puheenjohtaja Giorgio Grassi kirjoitti avoimen kirjeen, jossa hän toivottaa siirtohuhujen keskelle joutuneen Kariusin tervetulleeksi seuraan.

[readmore from=Loris-Karius]

– Olemme kaikki käyneet läpi tällaisia hetkiä. Valitettavasti hänen hetkensä tapahtui miljoonien ihmisten edessä. Loppujen lopuksi ainoa todellinen epäonnistuminen on se, että antaa tappion nujertaa, Grassi toteaa.

– Haluaisin auttaa Lorisin tulemaan hienoksi esimerkiksi niistä, jotka kaatuvat jalkapallossa – kuten elämässä – maahan ja nousevat takaisin jaloilleen. Haluaisin tarjota hänelle syntymäpäivälahjan: vuoden sopimus Rimini FC:n kanssa. Tämä on hänelle ihanteellinen seura rauhallisuuden, itseluottamuksen ja vahvuuden löytämiseen, jotta hän voi seurata unelmiaan, hän jatkaa.

– Tehtäköön selväksi, ettei tämä olisi mikään puistokävely, koska hän kilpailisi Francesco ”Ciccio” Scottin kaltaisen mahtavan maalivahdin kanssa, mutta hän löytäisi ehdottomasti suuren perheen ja kaupungin, jotka ovat valmiita tukemaan häntä, kun hän palaisi numero ykköseksi Lega Prossa.

Karius täyttää 25 vuotta kesäkuun 22. päivänä.

Lähde: Football Italia