Turkki ja Tunisia pelasivat eilen MM-kisoihin valmistavan maaottelun. Tunisia on Englannin avausvastustaja Venäjällä, Turkin maalintekijät puolestaan ovat molemmat tavoin tai toisin liitoksissa Valioliigaan.

2-2 -tasatulokseen päättyneen ottelun hahmoksi nousi Evertonia seuratasolla edustava Cenk Tosun. Turkkilainen teki ensin pelin avausmaalin, 54. minuutilla rangaistuspotkusta. Neljää minuuttia myöhemmin 26-vuotias hankki itselleen suoran punaisen kortin kanssakäymisestään yleisön kanssa.

Tammikuussa Merseysidelle siirtynyt Tosun raivostui jostain katsomossa näkemästään, tai sieltä kuulemastaan asiasta, ja joukkuetoverit joutuivat pidättelemään tätä aloillaan ennen ulosajon täytäntöönpanoa.

Jo ennen ulosajoa Tunisia ehti tasoittaa ottelun, ja meni johtoon pian sen jälkeen. 90. minuutilla loppunumerot viimeisteli Freiburgin Çağlar Söyüncü, jota ollaan siirtohuhuissa vahvasti viety Arsenalin suuntaan.