Inter Milanista kevätakauden mittaiselle lainalle West Hamiin siirtynyt João Mário kertoo Gazetta dello Sportille, ettei halua takaisin Serie A:han.

– En palaa Interiin, sillä totuus on, etten pidä Serie A:sta.

Vielä ei ole tiedossa, onko West Ham kiinnostunut tekemään portugalilaisen kanssa sopimuksen, mutta vaikka tämän hetkinen kontrahti edellyttää tämän palaavan kesäkuun lopussa, ei jatko Milanossa ole tämän suunnitelmissa. Sopimus seuran kanssa on voimassa vuoteen 2021 saakka.

– Se on kokemus, joka on jo ohi. En ole vihainen, vaan käytän hyväkseni puolentoista vuoden jakson Interissä. Minussa ei vain löydy enää tarvittavaa kipinää Nerazzurrin kanssa pelaamiseen.

Vuonna 2016 Interissä oli tuulista, ja Mário sanoo sen vaikuttaneen itseensä vahvasti.

– Oli omistajan muutoksia, ja tilanne penkin päässä oli todella epävakaa. Roberto Mancini, Frank De Boer ja Stefano Pioli vaihtoivat paikkoja. Kaaos oli melkoinen.

Varmuutta tulevasta ei siis ole, mutta pelaaja toivoo sellaisen löytyvän pian.

– Toivon että löydämme ratkaisun nopeasti, kenties jo ennen MM-kisojen päätöstä. Haluan vain olla rehellinen itselleni, ja ymmärtää milloin on tiettyjen asioiden päättymisen aika. Interin kohdalla se on nyt. Valioliiga on mielessäni ensimmäisellä sijalla, sen jälkeen ehkä Espanjan pääsarja.