Leicester tiedotti hankkineensa Jonny Evansin West Bromista vain kolmella miljoonalla punnalla.

WBA putosi ensi kaudeksi Mestaruussarjaan, jonka vuoksi Evansin hinta tippui vain kolmeen miljoonaan puntaan. Ero on huomattava, sillä vielä viime kesänä tiettävästi Arsenal ja Manchester City olivat tarjonneet yli 20 miljoonaa euroa WBA:lle Evansista.

Evans allekirjoitti Leicesterin kanssa kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

– Tämä on minulle hieno mahdollisuus ja olen onnellinen siitä, että tämä siirto saatiin maaliin. Tämä oli mahdollisuus, jota en voinut sivuuttaa. Leicester on kunnianhimoinen seura, joka haluaa mennä eteenpäin, Evans totesi seuran sivuilla.

Leicester City

@LCFC
📝 #lcfc have agreed terms with West Bromwich Albion for the transfer of defender Jonny Evans: leic.it/2kUgs5P

#WelcomeEvans