Valioliigaseura Crystal Palace on vahvistanut tehneensä vuoteen 2021 ulottuvan pelaajasopimuksen espanjalaismaalivahti Vicente Guaitan kanssa.

Crystal Palace F.C.

@CPFC

Crystal Palace F.C.

@CPFC
Welcome to the Palace, @vguaita13! 👊

#CPFC 🦅
We're delighted to announce Vicente Guaita has joined #CPFC 🦅 on a three-year deal!

More info 👉 bit.ly/2sBXmWr

31-vuotias Guaita on pelannut neljä viime vuotta La Liga -seura Getafessa. Hänen sopimuksensa kuitenkin umpeutuu tänä kesänä, joten Crystal Palacen ei tarvitse maksaa hänestä siirtokorvausta. Kokenut torjuja on edustanut pitkään myös espanjalaisseura Valenciaa.

Guaitaa huhuttiin Crystal Palacen maalille jo tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta nyt siirto lopulta toteutui. Hänellä on taustalla erinomaisesti sujunut kausi, sillä hän oli yksi La Ligan viime sesongin parhaimpia maalivahteja.

OptaJoe

@OptaJoe
10 - Vicente Guaita conceded 26 league goals last season (excl. OGs), but based on Opta xG data for the shots on target he faced, the average goalkeeper would've been expected to concede 36 goals. This was the third-largest differential by a La Liga goalkeeper in 2017-18. Coup.