Liverpool-legenda Steven Gerrard kehottaa Evertonin Wayne Rooneya tarttumaan tilaisuuteen ja siirtymään Pohjois-Amerikan Major League Socceriin.

Rooney, 32, on neuvotellut tänä kesänä siirrosta Washingtonissa majaansa pitävään DC Unitediin. Hän on useiden lähteiden mukaan jo hyväksynyt MLS-seuran tarjouksen periaatteessa, mutta seurat eivät ole vahvistaneet siirtoa.

Ison osan urastaan Manchester Unitedissa viettänyt Rooney palasi Evertoniin viime kesänä ja oli ”Toffeesin” paras maalintekijä päättyneellä kaudella.

Hiljattain skotlantilaisseura Rangersin manageriksi siirtynyt Gerrard vietti lähes koko uransa Liverpoolissa, kunnes siirtyi tammikuussa 2015 MLS:n Los Angeles Galaxyyn, jossa hän viihtyi 18 kuukautta.

Liverpool-ikoni toivoo Rooneyn kokevan Amerikan.

– Toivon, että hän tekee sen. Nautin omasta ajastani MLS:ssa ja siitä kokemuksesta, sanoi Gerrard Liverpool Echon mukaan.

– Uskon, että Rooney on nyt siinä vaiheessa uraansa, että hänellä ja hänen perheellään olisi mahtava tilaisuus asettua uskomattomaan osavaltioon ja nähdä Amerikkaa.

– Se on ehdottomasti kokemus, jota en ikinä tule unohtamaan, ja toivon, että hän kokee saman.

– MLS on hyvä liiga. Pelaajat ovat hyvässä kunnossa, se on kilpailullinen sarja, ja minä nautin siitä siinä vaiheessa uraani.