Southampton vahvistaa hankkineensa 23-vuotiaan hyökkäyspään pelaajan Mohamed Elyounoussin sveitsiläisseura FC Baselista.

Paikallislehti Daily Echon tietojen mukaan Saints maksaa Elyounoussista noin 16 miljoonaa puntaa.

Marokkolaissyntyisen Norjan maajoukkuemiehen sopimus on viisivuotinen. Elyounoussi teki Baselissa 23 maalia 83 ottelussa – maaliin johtaneita syöttöjä kertyi 30. Sitä ennen hän takoi maaleja Moldessa.

– Mohamed on selvästi jälleen yksi todella mielenkiintoinen lisä hyökkäysvaihtoehtoihimme, Southamptonin manageri Mark Hughes iloitsee.

– Hänellä on erinomainen maali- ja syöttösaldo kahdesta eri maasta, ja olemme olleet äärimmäisen vaikuttuneita siitä älykkyydestä, jota hän on pelaamisessaan osoittanut taktisesta näkökulmasta.

Elyounoussi on saanut maajoukkueessa tililleen 16 ottelua ja neljä maalia. Hänellä on myös kokemusta Mestarien liigasta ja Eurooppa-liigasta.

Elyounoussi on Southamptonin tämän kesän toinen pelaajahankinta. Aiemmin tällä viikolla seuraan saapui Stuart Armstrong Celticistä.

Southampton FC

@SouthamptonFC

Southampton FC

@SouthamptonFC
Give a warm welcome to new #SaintsFC forward, @Moielyo! 😇
#SaintsFC is delighted to announce the signing of forward @moielyo from @FCBasel1893 on a five-year deal: sfcne.ws/MESigns