Vicente Guaita liittyy tänään virallisesti Crystal Palacen riveihin.

31-vuotias espanjalaisvahti allekirjoitti tiettävästi jo tammikuussa esisopimuksen lontoolaisseuran kanssa. Guaitan sopimus Getafen kanssa päättyi eilen, joten vahti siirtyi ilmaisella siirrolla Roy Hodgsonin alaisuuteen.

Kokenut luotsi on innoissaan Guaitan liittymisestä seuraan.

– Olisimme tietenkin halunneet hänet riveihimme jo tammikuussa, mutta Getafe ei silloin ymmärrettävästi halunnut myydä häntä. Heillä oli se oikeus, sillä Guaitan sopimus kesti kauden loppuun saakka.

– Hän on juuri oikea palanen meille. Guaita vahvistaa huomattavasti maalivahtiosastoamme. Onneksi hän on mukana jo harjoituskauden alussa. Hän oli yksi La Ligan parhaista maalivahdeista, Hodgson totesi.

Guaita on edustanut urallaan Getafen lisäksi myös Valenciaa.