Entinen seurakaveri Zlatan Ibrahimović sanoo, että parin viime vuoden aikana kovan arvostelun kohteeksi joutunut Paul Pogba hiljensi kriitikot kesän MM-lopputurnauksessa Venäjällä.

Ailahtelevaisena pelaajana tunnettu Pogba pelasi vahvat kisat maailmanmestaruuden vieneen Ranskan keskikentällä. Ruotsalaisen mielestä Manchester Unitedin mies on nyt osoittanut arvonsa onnistumalla kaikkein suurimmalla näyttämöllä.

[readmore from=Paul-Pogba]

– Pelasin hänen kanssaan kahden vuoden ajan, ja ihmisillä on tapana kertoa mielipiteensä, mihin heillä on oikeus. He tuomitsevat, mutta mielestäni lopputulos puhuu puolestaan, Ibrahimović sanoo ESPN:n mukaan.

– Ei tarvitse vastata puhumalla. Voi vastata jaloilla ja tehdä sitä missä on hyvä. Niin sen pitää mennä, ja sllä tavalla minä tykkään tehdä sen.

Ibrahimović muistuttaa Pogban olevan vielä nuori pelaaja, mutta useamman Italian mestaruuden lisäksi tämä on jo nyt voittanut MM-kultaa sekä esiintynyt Mestarien liigan, EM-lopputurnauksen ja Eurooppa-liigan loppuotteluissa.

– Mitä muuta voi sanoa? Nauti vain peleistä, ja tiedän, että hänestä tulee vieläkin parempi.