Belgian maajoukkuemiehen Axel Witselin agentti Paul Stefani väittää, että keskikenttäpelaaja kieltäytyi tänä kesänä mahdollisuudesta siirtyä Manchester Unitediin.

Witsel valitsi uudeksi seurakseen saksalaisen Borussia Dortmundin. Mies siirtyy 20 miljoonalla eurolla pelattuaan vain yhden kauden Kiinassa.

– Manchester United halusi hänet, samoin Napoli. Kerroin kuitenkin Axelille: ”Dortmundissa olet numero yksi, Manchesterissa olet yksi monesta… samoin Napolissa”, Stefani kertoo Het Laatste Nieuwsille.

Agentin mukaan Witsel ei ollut ainoa Unitedin jahtaama keskikenttäpelaaja. Hän väittää, että toivelistalla korkealla olisi ollut myös Chelsean luottomies N’Golo Kanté.

– Tiedän erittäin hyvästä lähteestä, että (José) Mourinho sanoi haluavansa Witselin, mutta ei ensimmäisenä. N’Golo Kanté oli hänen listansa ykkösenä. Lopulta Axel sanoi ”Tee minulle palvelus ja hoida se maaliin mahdollisimman nopeasti, koska haluan mennä Dortmundiin”.

Monen belgialaispelaajan siirrossa mukana ollut Stefani ei olisi vielä neljä kuukautta sitten uskonut, että Witsel siirtyy kesän aikana eurooppalaiseen suurseuraan.

– Katsokaa ympärillenne… (Thibaut) Courtois, ei vielä mitään. (Eden) Hazard, ei mitään. (Toby) Alderweireld, ei mitään. Ja kuka onkaan ensimmäinen? Axel Witsel. Ilman ongelmia – hänen ei tarvinnut jättää harjoituksia väliin tai pakottaa seuraa siirtoon.

Lähde: Goal