Manchester Unitedin tiedetään etsivän rosteriinsa uutta keskuspuolustajaa vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista tänä iltana. On puhuttu Jerome Boatengista, Toby Alderweireldistä, Harry Maguiresta ja Yerry Minasta, mutta nyt arvostettu ranskalaislehti L’Equipe nostaa esille uuden nimen – 23-vuotiaan ranskalaisen Kurt Zouman.

Zouma siirtyi Chelseaan 19-vuotiaana tammikuussa 2014, mutta hän ei ole vielä onnistunut raivaamaan tietään Bluesin säännöllisesti pelaavaan kokoonpanoon. Viime kauden Zouma vietti lainalla Valioliigasta pudonneessa Stokessa, pelaten yhtä vaille kaikki kauden ottelut. Hän oli Ranskan varamieslistalla kesän MM-joukkueeseen.

L’Equipen mukaan Zoumaa tavoittelee Unitedin lisäksi riveihinsä myös Everton.

Zouma ei kuitenkaan ole ainoa ranskalaispelaaja, jonka L’Equipe Unitediin yhdistää. Punaisten Paholaisten kerrotaan olevan kiinnostunut myös 25-vuotiaasta vasemmasta laitapuolustajasta Layvin Kurzawasta. Kurzawa on pelannut kolme viimeistä kautta PSG:ssä, ja hän teki viime lokakuussa pelatussa Anderlecht-ottelussa historiaa. Tuolloin hänestä tuli ensimmäinen puolustaja, joka on tehnyt modernin Mestarien liigan aikakaudella hattutempun.