Liverpoolin entinen hyökkääjä Craig Bellamy pitää toppari Dejan Lovrenia punapaitojen nykyjoukkueen heikkona lenkkinä, kertoo paikallislehti Liverpool Echo.

Joe Gomez on valloittanut itselleen paikan Liverpoolin alakerrassa, ja Bellamy toivoo, että Lovrenilla on todella vaikea työ punnertaa itsensä takaisin avauskokoonpanoon.

– Lovren pääsi Mestarien liigan ja MM-lopputurnauksen finaaleihin, ja hän varmasti kertoo teille olevansa yksi maailman parhaista puolustajista, Bellamy kommentoi Sky Sportsilla.

– En ole kovin varma siitä, koska seurattuani Liverpoolia tarkkaan – jopa Mestarien liigan loppuottelun alla – suurimmat huolenaiheeni olivat Lovren ja maalivahti. Minusta vain tuntui siltä, että se oli yksi askel liikaa. En tietenkään osannut arvata, mitä maalivahdin kanssa tapahtuisi.

Bellamy nostaa esiin Lovrenin Evertonia vastaan aiheuttaman turhan rangaistuspotkun ja sen, kuinka vastustajat pyrkivät vastahyökkäyksiin juuri haavoittuvan kroatialaisen puolelta.

– Hän oli Liverpoolin heikko lenkki. Siksi olen niin vaikuttunut Gomezista, koska joukkueen tasapaino on niin paljon parempi hänen ja (Virgil) van Dijkin kanssa.