Tottenhamin ja Englannin maajoukkuehyökkääjä Harry Kane voitti kesällä MM-kisojen maalikuninkuuden. Tuoreen valioliigakauden hän on aloittanut maalien osalta kohtalaisesti, sillä tilillä on kaksi maalia neljän kierroksen jälkeen.

Maaleista huolimatta osa on ollut hieman huolissaan Kanen peliesityksistä, sillä hän ei ole ollut aivan parhaimmillaan. Tätä mieltä on muun muassa Englannin maajoukkueen entinen puolustaja Stuart Pearce.

– Kyllä, olin hieman huolissani jo kesällä. Tiedostan, että Kultaisen kengän voittaminen MM-kisoissa on erityistä. Tehdään se selväksi heti alkuun, Pearce kertoi.

– Mielestäni hänen esityksensä seitsemässä ottelussa olivat ok-tasoa, mutta mitä pidemmälle turnaus eteni, sitä enemmän hänen esityksensä heikkeni.

– Tämä on kaksipiippuinen asia. Tietenkin puolustajat kunnioittavat häntä enemmän, joten he ovat koko ajan enemmän hereillä hänen kanssaan. Ihmiset myös kunnioittavat Tottenhamia enemmän, koska he kuuluvat kuuteen suureen. Tämän seurauksena heitä vastaan puolustetaan alempaa ja tämä ei mielestäni sovi Kanelle tai Dele Allille.

– Hän tulee joka tapauksessa olemaan Englannin ykköshyökkääjä vielä monia vuosia.