Arsenalin laitapuolustaja Nacho Monreal on esiintynyt viime päivinä puheissa, joissa Barcelonan on kerrottu olevan kiinnostunut tämän palveluksista. 32-vuotias espanjalainen sanoo kuitenkin olevansa varsin tyytyväinen nykytilanteeseen.

– Keskustelemme tällä hetkellä Arsenalin kanssa (tulevaisuudesta). Olen aina sanonut, että viihdyn täällä, olen hyvin onnellinen voidessani pelata tässä seurassa. Se on kaikkein tärkeintä.

Barcelona-huhun lisäksi myös ainakin Real Sociedadin tiedetään tarkkailleen Monrealia jo pidempään.

– Tulin Arsenaliin kuusi vuotta sitten, ja kaikki on täällä oikein hyvin. Olemme kontakteissa aivan pian, joten älkää olko siitä huolissanne.

Vaikka ikävuosia tulee helmikuussa taas yksi lisää, ei lopettaminen tai jäähdyttely ole vielä vasemmalla laidalla viihtyvän puolustajan mielessä.

– Suunnitelmani on pelata siihen saakka, että kehoni sanoo sorry, Nacho, nyt se on loppu. Mutta en usko tuon hetken koittavan vielä lähellä, tällä hetkellä kaikki toimii oikein hyvin.

Energisyyttä Monrealin mukaan uuden valmentajan alaisuudessa tarvitaankin.

Unai Emery haluaa jokaisen pelaajan antavan treeneissä herkeämättä sata prosenttia itsestään. Kun pitää juosta, juostaan. Mitään ei saa jättää varastoon.

Paris Saint-Germainista Gunnersiin siirtyneen käskijän intressesissä on kuitenkin myös muunlaisia seikkoja.

– Hänelle on tärkeää, että ryhmässä vallitsee hyvä henki. Pelifilosofiaamme kuuluu edelleen pallonhallinta, mutta ehkä harjoittelemme taktisia asioita nykyään entistä enemmän.

Lähde: Evening Standard