West Ham suoriutui keskiviikkona jatkoon Liigacupissa, tyrmättyään Kakkosliigan Macclesfiedlin kotonaan peräti lukemin 8-0.

Maalitehtailuun panoksensa antoi muun muassa kokenut Robert Snodgrass kahdella osumalla. Samanmoisen tuplan paukutti myös 20-vuotias Grady Diangana. 20-vuotias sai ansaitusti manageri Manuel Pellegrinin erityishuomion.

– Olen hyvin tyytyväinen hänen esitykseensä. Ainoa, mitä pyydän nuorilta pelaajilta on, että he käyttäisivät naytön paikkansa, kun sellainen tulee. Diangana teki mainion työn.

Lontoolaishyökkääjä on ollut West Hamin kirjoilla jo vuodesta 2010, mutta teki debyyttinsä edustusjoukkueessa vasta eilen – ohessa syntyi sekä joukkueen seitsemäs että kahdeksas maali.

– Pyysin seuralta, että alle 23-vuotiaiden ryhmä tuotaisiin samalle harjoituskentälle meidän kanssamme. Tämä totautui viime kuussa, ja nyt minun on helpompi nähdä nuorten suorituksia, manageri jatkaa Sky Sportsin mukaan.

Pellegrini oli lisäksi tyytyväinen joukkueensa osoittamaan armottomuuteen.

– Tämä oli hyvä voitto. On näytettävä, millainen ero Valioliigajoukkueen, ja kolme porrasta alemapana pelaavan ryhmän välillä on, mutta aina se ei onnistu. Olen iloinen pelaajiemme puolesta.