Pitkän valmentajauran Englannin kentillä tehnyt Sam Allardyce otti maanantaina pelatun Espanja-Englanti-maaottelun jälkeen vertailuun Barcelonan Sergio Busquetsin ja Tottenhamin Eric Dierin.

Englanti voitti Espanjan vieraskentällä 3-2-lukemin ja Allardycen mielestä Dier osoitti olevansa samalla tasolla Busquetsin kanssa.

– Busquetsin ylistämisen täytyy loppua. Siitä ei ollut todisteita eilen, hän ei ollut vireessä. Hän ei mielestäni ole yhtään parempi tai huonompi kuin Eric Dier, Englannin maajoukkuettakin hetken valmentanut Allardyce sanoi talkSportille.

– Busquets saa tekemisistään paljon ylistystä, mutta samaan aikaan Eric Dier, joka tekee täysin samaa työtä, saa usein paljon kritiikkiä.

– Busquets on loistava pelaaja Espanjalle ja Barcelonalle. Älkää ymmärtäkö minua väärin. Hän on todella hyvä pelaaja ja jokainen valmentaja valitsee hänet ensimmäisenä kokoonpanoonsa, koska hän pelaa todella yksinkertaista peliä. Puhumme hänestä nerona, mutta emme omistamme, vaan kritisoimme heitä, vaikka Eric Dier oli eilen paljon parempi kuin Busquets.