Arvostettu brittimedia The Times vahvistaa, että viime päivien huhut Luke Shaw’n jatkosopimusesta Manchester Unitedin kanssa pitävät paikkansa.

Aiheesta on liikkunut huhuja viime päivinä ja lähde kertoo saaneensa tarkempia tietoja tapauksesta. 23-vuotiaan englantilaispuolustajan neuvotteluiden kerrotaan olevan käytännössä valmiit. Hän tulee tekemään peräti viisivuotisen jatkosopimuksen.

Shaw tienaa tällä hetkellä arvioiden mukaan noin 70 000 puntaa (noin 80 000 euroa) viikossa. Uuden sopimuksen myötä summa tulee nousemaan yli kaksinkertaisesti. Uusi viikkopalkka tulee olemaan noin 160 000 puntaa viikossa.

Shaw on pelannut Old Traffordilla vuodesta 2014 alkaen. Hänen viime kautensa ovat olleet todella vaikeita, mutta tämä kausi on tuntunut kääntävän puolustajan kurssin. Hän on pelannut Valioliigassa täydet 90 minuuttia toistaiseksi yhtä lukuun ottamatta jokaisella kierroksella.