Sky Sports ja BBC vahvistavat tiedon, josta Valioliiga.com uutisoi jo eilen: Luke Shaw ja Manchester United ovat solmineet jatkosopimuksen.

Mediatietojen mukaan 23-vuotiaan Shaw’n sopimus on ”monivuotinen”. Puolustajan aiempi kontrahti olisi päättynyt ensi kesänä.

Unitedilta on mahdollisesti tulossa muitakin sopimusuutisia lähiaikoina. Skyn mukaan seura on neuvotellut jatkosopimuksesta maalivahti David de Gean ja hyökkääjä Anthony Martialin kanssa. Molempien nykyinen sopimus umpeutuu ensi kesänä, mutta Unitedilla ei ole mikään tulipalokiire, sillä kummankin sopimuksessa on optio lisävuodesta.

Sky kertoo myös, että kapteeni Antonio Valencialle ja Ashley Youngille ei noin vain aiota tarjota jatkoa. Molemmilta vaaditaan vielä lisänäyttöjä ennen kuin sopimuspaperi lasketaan pöydälle. Valencia ja Young ovat molemmat 33-vuotiaita ja molempien sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Valencian sopimuksessa on optio ensi kaudesta.