Mestarien liiga palaa TV-ruutuihin taas tiistaina. Pelit jatkuvat mielenkiintoisissa merkeissä, sillä monella suurseuralla on ollut pelinsä kanssa vaikeuksia.

– Sinänsä hieno juttu, että suurseuroissa on ollut kaikenlaista pöhinää. Realilla, Barcelonalla ja Man Unitedilla muun muassa ollut ongelmia ja sarjataulukot ovat muokkaantuneet isoissa liigoissa. Se tuo lisää mielenkiintoa nyt myös Mestarien liigan otteluihin, toteaa Valioliigassa upean uran tehnyt maalivahtilegenda Antti Niemi.

Tiistain TV-tarjonnan helmeksi Niemi nostaa Manchester Unitedin ja Juventuksen kohtaamisen.

– Se nyt varmaan on paperilla se tiistain mielenkiintoisin peli, jota kaikki seuraa. Ronaldokin kun on pelikunnossa.

Unitedin paketti ei ole ollut kasassa viime aikoina. Valioliigassa neljästä edellisestä pelistä on koossa vain yksi voitto ja edellinen Mestarien liigan ottelu Valenciaa vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin.

– Se on fakta, että Man Unitedin pitää alkaa nyt voittaa otteluita.

Siinä missä Unitedin peli on ollut vielä hakemista, Juventus on voittanut molemmat Mestarien liigan lohkovaiheen ottelunsa ja johtaa Serie A:ta.

– Juve on yksi niistä suurseuroista, joka on pelannut kuten odotettu alkukierroksilla. Erittäin mielenkiintoinen ottelu tulossa, Niemi toteaa.

Manchester United-Juventus tiistaina 23.10. klo 22.00. Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.