Sky Sportin kommentaattorina toimiva, ex-toppari Danny Higginbotham liittyy sankkaan, Aaron Ramseyn ja Arsenalin sopimustilannetta hämmästelevään joukkoon.

Sheffield Unitedissa ja Stokessa aikoinaan luutinut 39-vuotias sanoo, ettei usko keskikenttämiehen edes vielä saavuttaneen pelillistä huippuaan.

– Tilanne on mielestäni yllättävä. Hän on oleellinen osa Arsenalia, ja kehittyy edelleen. Uskon, että Ramsey saavuttaa huippunsa muualla kuin Arsenalissa.

Higginbotham uskoo samoin kuin moni muu; syy walesilaisen jatkoneuvotteluiden taustalla on toisessa pelaajasopimuksessa.

Mesut Özil teki hiljattain valtavan sopimuksen, ja se nostaa odotuksia joukkueen muiden pelaajien leireissä aivan varmasti. Pelaajat odottavat saavansa edelleen parempia sopimuksia itselleen. Kun he sitten päätyvät voimassaolevien kontrahtiensa viimeisille vuosille, he uskovat pitävänsä kaikkia valttikortteja puolellaan.

– En ole Arsenalin kannattaja, mutta ulkopuolelta katsottuna Ramseyn tilanne näyttää yllättävältä. Seura on menettämässä taas yhden huippuluokan pelaajan, joka olisi arvokas mille tahansa joukkueelle Valioliigassa.