Burnleyn manageri Sean Dyche kehuu nuorta West Hamin pelaajaa Grady Dianganaa, joka jätti ”filmaamatta” lauantain liigakierroksella.

Dychen mukaan Hammers olisi saanut avausjaksolla 1–0-tilanteessa rangaistuspotkun, mikäli 20-vuotias Diangana olisi kaatunut teatraalisesti kentän pintaan. Steven Defour ei osunut tilanteessa palloon, mutta jostakin syystä erotuomari Roger East antoi pelin jatkua.

– Heidän kaverinsa kaadetaan, ja se on rangaistuspotkun arvoinen tilanne. Koska hän kaatui normaalisti, mitään ei anneta – ja siitä olisi pitänyt tulla rangaistuspotku, Dyche vaahtosi.

– Takaan, että jos hän kierii ympäriinsä ja heiluttelee käsiään – kunnia hänelle normaalista kaatumisesta – olen nähnyt sen aiemmin, he saavat rangaistuspotkun.

Dyche painotti, ettei hän puhunut ainoastaan lauantain ottelusta vaan isommasta kuvasta.

– Haluan, että se siistitään pois, mutta kukaan ei halua tehdä sitä, ottaa vastuuta siitä. Se pitää siistiä pois pelistä. Ja se oli tänään avainhetki, joka olisi voinut ratkaista pelin. Se tekee minut hulluksi. Kaveria tosiaankin rikotaan, hän tosiaankin kaatuu täysin normaalisti – eikä saa mitään! Se on pakko mainita.

Kamppailu päättyi West Hamin 4–2-voittoon.

Lähde: Evening Standard