Manchester Unitedin entisen keskikenttäpelaajan Nicky Buttin mielestä José Mourinhon ryhmä kärsii itseluottamuksen puutteesta.

Siksi Butt ei vaikuta olevan yllättynyt Unitedin epätasaisista esityksistä ja tuloksista.

– Se on mielestäni vaikeata, kun on pelaajia, jotka eivät ole vireessä. Sillä ei ole merkitystä, kuka olet tai mitä joukkuetta valmennat. Jos pelaajat eivät ole vireessä tai heillä ei ole itseluottamusta, he eivät voiva kovin montaa peliä, hän toteaa Sky Sportsille.

– Tällä hetkellä Unitedin pelaajien itseluottamus on alhaalla. He kohtasivat todennäköisesti Euroopan parhaan joukkueen (Manchester City), ja heidät lyötiin.

United on Valioliigassa peräti 12 pistettä perässä Cityä, joka yrittää napata toisen peräkkäisen liigamestaruutensa. Unitedin akatemiavalmentajana toimiva Butt uskoo, että maaottelutauon jälkeen joukkueella on mahdollisuus kohentaa tilannettaan, kun vastassa ovat Southampton ja Crystal Palace.

– He parantavat tasaisesti. Manageri on tunnustanut sen, ja he saavat joukkueeseen tasaisuutta. (Paul) Pogban loukkaantuminen voi tappaa minkä tahansa joukkueen. Heillä ei ole kaikkea mahdollista onnea, mutta City-peli on nyt mennyt, ja toivottavasti he ponnistavat kohti joulua ja pääsevät tilanteeseen, jossa he taistelevat paikasta TOP 4:ssä.

Lähde: FourFourTwo