Maxi Gómezin maalitehtailu Celta Vigossa on ollut sen verran vakuuttavaa, että suuremmat seurat kolkuttelevat jo ovea.

Arvostettu espanjalaislehti El País kertoo, että Tottenham ja Borussia Dortmund ovat kiinnostuneita Gómezista, joka on tällä kaudella iskenyt kuusi La Liga -maalia ja antanut neljä maalisyöttöä kymmenessä ottelussa.

22-vuotiaan Gómezin sopimus ulottuu kesään 2022. Uruguaylainen ei ihan halvalla irtoa, sillä hänellä on sopimuksessaan 50 miljoonan euron ulosostopykälä.

Gómez on toisaalta nuoresta iästään huolimatta osoittanut jo tietynlaista tasaisuutta maalinteossa. Viime kausi oli Gómezin ensimmäinen Celtassa ja hän iski heti tehot 18+5.

Uruguayn maajoukkueessa Gómez on saanut peliaikaa yhdeksässä ottelussa. Maalitili on toistaiseksi avaamatta. Gómez on tosin saanut vyölleen vain jämäminuutteja, sillä maajoukkueessa nokkimisjärjestyksessä edelle menevät Luis Suárez ja Edinson Cavani.