Napolissa lainalla Arsenalista pelaava maalivahti David Ospina tietää mitä odottaa illan Mestarien liiga -ottelulta Anfieldilla. Kolumbialainen toppuuttelee puheita, joissa mainitaan usein vain yksi punaisten hyökkääjistä.

Mohamed Salah? Tiedän kyllä lauantain hattutempusta, mutta hän on vain yksi pelaaja muiden joukossa, jota meidän on varottava. Liverpool on kova vastus, ja tiedämme olevamme ison haasteen edessä. Myös meillä on kuitenkin hyvä valmentaja ja joukkue.

Napolille riittää jatkopaikkaan tappion välttäminen illan pelissä.

– Tämä ottelu on meille todella hyvä mahdollisuus.

Ospina pelaa nykyisessä joukkueessaan siis lainalla; Napolilla on mahdollisuus tehdä siirrosta pysyvä ensi kesänä. Siirto toiseenkin suuntaan on vielä The Sunille puhuneen torjujan muistissa.

– Oli fantastista päästä Arsenaliin vuoden 2014 MM-kisojen jälkeen. Jokaisen neljän vuoden aikana tein johdonmukaisesti päätöksen jäädä seuraan. Ensimmäinen kausi meni hyvin, mutta sen jälkeen tilanteesta tuli vähän mutkikkaampi.

Logiikka ratkaisi lopulta tämän kauden pelipaikan.

– Puhuin MM-kisojen jälkeen Unai Emeryn kanssa, ja seura oli jo pitkällä suunnitelmissaan Bernd Lenon suhteen. Minulle mahdollisuus siirtyä Napoliin tuli todella sopivasti.