Tottenham todella haluaa eroon hyökkääjä Vincent Janssenista. The Telegraphin mukaan puheenjohtaja, pääomistaja Daniel Levy on valmis kärsimään viiden miljoonan punnan tappion, jotta hollantilaiselle löydetään ottaja. Levy ei varsinaisesti ole tunnettu tämän tyyppisestä liiketoiminnasta.

Lisäksi Spurs on saman lähteen mukaan valmis päästämään Georges-Kevin Nkoudoun seurasta. Ranskalainen tuli sunnuntaina loukkaantuneen Dele Allin tilalle, ja keskitti Fulham-ottelun voittomaalin.

Janssen siirtyi Tottenhamiin vuonna 2016, hollantilaisesta AZ Alkmaarista, 17 miljoonan punnan korvauksella. Nyt seura olisi valmis myymään tämän 12 miljoonalla. Syyskauden aikana kolmessa alle 23-vuotiaiden ottelussa pelanneesta hyökkääjästä tämäkin tosin tuntuu hurjalta summalta. Pelaaja on kärsinyt jalkavammasta, jota ilman Spurs olisi kaupannut tätä jo viime kesänä.

Manageri Mauricio Pochettinollekaan ei siis hollantilaisella ole käyttöä, huolimatta tilanteesta jossa Harry Kane on loukkaantuneena, Son Heung-min maajoukkuekomennuksella, ja Dele Allin tilanne takareisivamman jäljiltä epäselvä. Fulham-ottelussa Kanen paikalla pelannut Fernando Llorente iski pallon kerran verkkoon – omassa päädyssä.

Janssenin sopimuskaudesta Tottenhamin kanssa on jäljellä vielä puolitoista vuotta. Nkoudou tuli myös seuraan kesällä 2016, hänen sopimuksensa jatkuu vuoteen 2021.