Arsenalin ex-pelaaja Perry Groves uskoo, että lontoolaisseuran päätös Aaron Ramseyn sopimusneuvottelujen päättämisestä ja keskikenttämiehen päästämisestä pois ilmaiseksi oli täysin kiinni manageri Unai Emerystä.

Walesilainen Ramsey, 28, on jättämässä Arsenalin kesällä. Miehen uudeksi osoitteeksi on veikattu italialaista Juventusta.

Groves on ihmeissään siitä, mihin tilanteeseen Arsenal on ajautunut viime aikoina Ramseyn, (Mesut) Özilin ja Alexis Sánchezin sopimusten kanssa.

[readmore from=Aaron-Ramsey]

– Ei ole järkeä taloudellisesti eikä urheilullisesti päästää parhaita pelaajia viimeiselle sopimusvuodelle, Groves sanoo LeoVegasille.

– Aaron Ramsey olisi 35-40 miljoonan punnan pelaaja, jos hän olisi sopimuksen alainen, mutta me päästämme hänet lähtemään ilmaiseksi. Uskon, että sopimustarjouksen vetäminen pois oli täysin Unai Emeryn päätös, joten hänelle selvästi sopii Ramseyn lähteminen.

– Minä olen iso Aaron Ramseyn fani. Mielestäni hän on loistava esimerkki modernista jalkapalloilijasta. Hänen asenteensa on aina ollut kohdallaan. Hän on erittäin helppo pelaaja ja tekee maaleja.

Lähde: Goal