Valioliigan kaikkien aikojen torjuntatilaston kärkipaikka on vaihtanut omistajaa.

Aiemmin ykkössijaa piti hallussaan Arsenalin Petr Cech, jolle on kirjattu yhteensä 1005 torjuntaa. Keskiviikkoiltana ykköseksi nousi Watfordin maalivahti Ben Foster, joka joutui huhkimaan Tottenhamia vastaan. Fosterin kokonaislukema on nyt 1008 torjuntaa.

TOP 5:een muuten mahtuu myös suomalaisnimi. Goalin mukaan Jussi Jääskeläinen on nimittäin viidenneksi eniten torjuntoja kerännyt valioliigavahti. Jässi sai urallaan kasaan 902 torjuntaa Valioliigassa. Edelle mahtuvat Fosterin ja Cechin lisäksi Tim Howard ja Joe Hart.

GOAL

@goal
Ben Foster is now the all-time leader for saves in the Premier League 🧤

1️⃣ Ben Foster - 1008 saves
2️⃣ Petr Cech - 1005 saves
3️⃣ Tim Howard - 992 saves
4️⃣ Joe Hart - 941 saves
5️⃣ Jussi Jaaskelainen - 902 saves