Fulhamin hyökkääjä Andre Schürlle sanoo, että hänen antamansa kommentit saksalaislehti Kickerille on käännetty kuulostamaan siltä, että hän jättää seuran, jos Fulham putoaa Valioliigasta.

Saksalaishyökkääjä Schürlle, 28, siirtyi Fulhamiin viime kesänä kahden vuoden lainasopimuksella kotimaansa Borussia Dortmundista. Hän on kuudella osumallaan Fulhamin tämän kauden toiseksi paras maalintekijä Aleksandar Mitrovićin (10) jälkeen.

Schürrlen haastattelu oli käännetty hänen mukaansa virheellisesti erääseen sanomalehteen, jota hän ei nimeltä maininnut.

– Fulhamin fanit, älkää uskoko, mitä tämä sanomalehti kirjoittaa, koska se ei ole lähelläkään sitä mitä sanoin. Se on vain käännetty huonosti Saksan kielestä ilman kontekstia ja siinä on yritetty luoda virheellinen otsikko! Pysytään yhdessä ja taistellaan loppuun asti! kommentoi Schürlle sosiaalisessa mediassa.

André Schürrle

@Andre_Schuerrle
@FulhamFC fans please don’t believe what this newspaper is writing because it is not even close to what I said😤😡🤬! Just very bad translating from German out of context and trying to produce a false headline😡!!! Let’s stick together and fight till the end! #COYW