Entinen huippukärki Andy Cole kuvailee saksalaispelaaja Mesut Özilin tilannetta Arsenalissa sketsiksi.

Vaikka Özil vahvisti olevansa kunnossa ennen Eurooppa-liigan BATE-ottelua, luotsi Unai Emery jätti miehen sivuun ottelusta. Valkovenäläisisännät voittivat ensimmäisen osan 1–0-lukemin.

– Siitä on tällä hetkellä tulossa kuin komedian sketsi. Me tiedämme, kuinka lahjakas hän on, Cole kommentoi Sky Sportsin The Debate -ohjelmassa.

[readmore from=Mesut-Özil]

– Manageri on päättänyt, että ei ehkä halua häntä joukkueeseen. Hän ei tee tarpeeksi töitä tai jotakin vastaavaa, mutta joskus kun joukkueessa on tuollaista luksusta, mielestäni jotkut pojat olisivat valmiita tekemään hieman enemmän töitä saadakseen pallon hänelle, jotta hän pystyisi tekemään taikojaan.

Colen mukaan parhaita pelaajia on peluutettava, kun näitä tarvitaan. Hän muistuttaa, että Özil lukeutuu edelleen Tykkimiesten parhaimmistoon.

– Jos kysyisit (Alexandre) Lacazettelta ja (Pierre-Emerick) Aubameyangilta ”Haluatteko Mesutin pelaavan?”, he sanoisivat joka kerta kyllä! Se on todella, todella omituista.

Mesut Özil

@M10
Not the result we wanted, but we still can do it in the 2nd leg and reach the next round! Let's bounce back at the Emirates especially for our fans ⚽👊🏼 #COYG 🔴⚪ #M1Ö #BATARS #UEL @Arsenal