Tottenham-legenda Glenn Hoddlen elämä oli saada viime vuoden lokakuussa järkyttävän päätöksen. Englannin maajoukkueen entinen manageri sai vakavan sydänkohtauksen kesken BT Sportin lähetyksen.

61-vuotias Hoddle paljastaa nyt, kuinka hänen henkensä pelastui tuolloin. Tuotantotiimiin kuulunut Simon Daniels auttoi välittömästi sairauskohtauksen jälkeen ensiaputaidoillaan, jonka jälkeen entinen huippupelaaja saatiin vietyä sairaalaan.

Hoddle on sittemmin toipunut hyvin kohtauksesta.

– Sydämeni pysähtyi ainakin 60 sekunniksi. Olin jo mennyttä, mutta teknikko tuli ja toi minut takaisin elävien kirjoihin, Hoddle muisteli The Sun on Sundaylle.

– En olisi täällä ilman häntä. Vielä ei ollut aikani lähteä.

Robbie Savage ja minä hieman pelailimme ohjelman lopussa. Robbie sanoi, että olin lopputekstien aikana potkaisemassa palloa takaisin hänelle, mutta kaaduin taaksepäin ja löin pääni lattiaan.

– Ironista jos olisin kuollut, olisin viimeisenä asiana maailmassa potkaissut palloa.

– Mikä tapa kuolla. Se olisi tapahtunut suorassa TV-lähetyksessä.

– Herran kiitos Simon oli tuomassa ensiapua. Jos olisin ollut vessassa, lähtenyt studiolta tai ulkona töistä, en olisi täällä kertomassa tarinaani.

Hoddle valmensi Englantia vuoden 1998 Ranskan MM-kisoissa. Keskikenttäpelaaja pelasi myös peliurallaan 53 ottelua maajoukkueessa.