Manchester Cityllä on edelleen mahdollisuus voittaa tänä keväänä neljä pokaalia, mutta seuran ex-puolustaja Danny Mills ei jaksa uskoa sen toteutumiseen.

City taistelee kynsin hampain Valioliigan mestaruudesta. Viime viikonloppuna Pep Guardiolan miehistö eteni FA Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon ja tällä viikolla se aloittaa urakkansa Mestarien liigan neljännesvälierissä. Liigacupin loppuottelu on puolestaan ohjelmassa ensi sunnuntaina.

– On erittäin, erittäin vaikeata voittaa kolme pokaalia, kaikkien neljän voittaminen on käytännössä mahdotonta. Virhe, huono ratkaisu erotuomarilta – voi tapahtua mitä tahansa, joka tarkoittaa tappiota, Mills toteaa Sky Sportsille.

– Mutta toisaalta hänellä on niin vahva joukkue ja hän käyttää jatkuvasti rotaatiota. He eivät harjoittele paljon tällä hetkellä. He kaikki ovat erittäin hyvässä kunnossa ja tietävät tavan, jolla pelisysteemi toimii. Kaikki tietävät oman tehtävänsä, joten he vain etenevät peli kerrallaan.

Millsin mukaan Cityn omistajat himoitsevat Mestarien liigan voittoa. Silloin voi sanoa olevansa Euroopan paras joukkue – parempi kuin Real Madrid, Barcelona tai Bayern München.

– Jos joku voi yltää siihen, Cityllä on potentiaalia kaikkien neljän pokaalin voittamiseen. Sanoin kuitenkin, että vain yksi virhe, yksi liukastuminen, unelmamaali tai huono tuomio voi olla kohtalokas, ja joukkue voittaa vain kolmella eikä neljällä maalilla.