John O’Shea on varma siitä, että Manchester United tekee Ole Gunnar Solskjæristä joukkueen varsinaisen päävalmentajan.

Tällä hetkellä Solskjær toimii tehtävässään väliaikaismandaatilla. Tulokset ovat olleet niin kiistattomia, että yhä useampi uskoo Solskjærin pysyvään pestiin. Tuorein työnäyte tuli keskiviikkoiltana, kun PSG kaatui historiallisesti vieraskentällä 3-1 ja United eteni Mestarien liigan puolivälieriin.

United on nyt pelannut Solskjærin alaisuudessa 17 ottelua, joista joukkue on voittanut 14, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt vain yhden. Sillä ainoalla tappiollakaan (0-2 PSG:tä vastaan) ei enää ole merkitystä, kiitos keskiviikkoillan nousun.

– Hän [Solskjær] on Manchester Unitedin seuraava päävalmentaja. Joko he [seuran johto] hoitavat asian nyt tai vasta kesällä, mutta hän on joukkueen seuraava päävalmentaja, O’Shea sanoi itsevarmasti Sky Sportsin The Debate -ohjelmassa.

– Olen jutellut muutaman United-pelaajan kanssa ja aistinut ilmapiiriä. Hän on hyvä tyyppi ja pelaajat haluavat pelata hänelle, mutta hän osaa myös taktisesti tehdä oikeita asioita.

– Hän kirjoittaa nimeään uudestaan seuran historiankirjoihin.

Entinen Man Cityn pelaaja Joleon Lescott tukee myös ajatusta Solskjærin pestin vakinaistamisesta.

– Manchester Unitedissa odotetaan tiettyä johtajuutta. Sen hän on tuonut. Hän vastaa kysymyksiin avoimesti ja tekee kaikkea mitä Manchester Unitedissa odotetaan.

– Vaikutti siltä, kuin PSG-ottelu olisi mennyt täysin hänen suunnitelmansa mukaan. Jopa toisella puoliajalla hän tuntui koko ajan tietävän, mitä on tekemässä.

Lue myös