Ole Gunnar Solskjærin Man United onnistuu tällä hetkellä raapimaan haluamiaan tuloksia lähes jokaisesta ottelusta.

Keskiviikkoiltana Unitedista tuli ensimmäinen joukkue, joka on noussut Mestarien liigan pudotuspeleissä kahden tai useamman maalin kotitappion jälkeen rinnalle ja painellut jatkoon.

United sen onnistui tekemään, kun PSG kaatui vieraskentällä 3-1. Manchesterilaiset etenivät puolivälieriin vierasmaalisäännön perusteella.

Samalla United onnistui sivuamaan myös omaa seurahistoriaansa toisella tavalla. Ottelu oli joukkueelle vieraissa 21:s peräkkäinen, kun maaliverkko on heilunut vastustajan päädyssä. Tästä toki osa kunniasta lankeaa myös José Mourinholle. 21 ottelun putkesta 13 tuli Mourinhon alaisuudessa ja yhdeksän on tullut Solskjærin aikakaudella.

Viimeksi United ylsi 21 vieraspelin maaliputkeen 1950-luvulla, tarkemmin sanottuna marraskuun 1956 ja syyskuun 1957 välisenä aikana. Tuolloin joukkuetta luotsasi seuralegenda Sir Matt Busby.

OptaJoe

@OptaJoe
21 - Manchester United have scored in 21 consecutive away matches in all competitions, equalling the club record set between November 1956 and September 1957 under Sir Matt Busby. Prolific.

Lue myös