Chelsean nuori huippulahjakkuus Callum Hudson-Odoi oli maanantaina ensimmäistä kertaa Englannin A-maajoukkueen avauskokoonpanossa.

Hudson-Odoi pääsi nauttimaan Montenegrossa komeasta 5–1-voitosta, mutta hän kertoi kuulleensa katsomosta ”apinaääntelyä”. Kohteena oli Danny Rose.

– Mielestäni syrjintää ei pitäisi esiintyä missään. Olemme samanarvoisia. On pelattava reilua peliä ja nautittava hetkestä, Hudson-Odoi totesi beIN Sportsin haastattelussa.

– Kun kuulee jotakin tuollaista faneilta, se ei ole oikein. Sitä ei voi hyväksyä, ja toivottavasti UEFA hoitaa tämän asianmukaisesti. Mennessäni sinne minä ja ”Rosey” kuulimme sen. He sanoivat ”uu, uu, aa, aa” – apinajuttuja.

– On vain pidettävä pää kylmänä, ja mentaliteetin on oltava vahva. Toivottavasti myös Rosey on kunnossa. Jos mitään, niin me keskustelemme tapahtuneesta.

Englannin luotsi Gareth Southgate aikoo pitää huolen siitä, että Montenegron faneista tehdään raportti Euroopan jalkapalloliitolle.

– Kuulin ehdottomasti solvauksia Danny Rosea kohtaan, kun tämä sai varoituksen ottelun lopussa. Tapahtuneesta ei ole minkäänlaista epäselvyyttä, ja aion varmistaa, että siitä raportoidaan virallisesti. Tuo ei ole hyväksyttävää, hän kommentoi ITV:lle.

Lähde: Mirror